spot_img
Annonsspot_img

Samfällighetsdagen 2024: 5 snabba frågor till arrangören

Det känns som bara några månader sedan sist – och nu är det bara några månader bort. Tiden går fort! Vi pratar såklart om Samfällighetsdagen. Eventet där ni i styrelsen står i fokus. 

Förra året var det över 300 styrelsemedlemmar som deltog och nu satsar vi på att samla ännu fler styrelsemedlemmar under ett och samma tak för kunskapsutbyte, trevliga möten och givande föreläsningar. 

Köp biljetter & läs mer om Samfällighetsdagen här

Vad händer på Samfällighetsdagen?

Som deltagare kan du förvänta dig kunskapsrika föreläsningar av utvalda föreläsare och branschens bästa entreprenörer och leverantörer som utställare. Utöver det bjuder vi på varmrätt och dryck, samt en unik arena för samtal och erfarenhetsutbyte mellan styrelsemedlemmar och experter. Nytt för i år är ett “nätverksbingo” som kommer att pågå under dagen – såklart med priser till de flitigaste nätverkarna. 

Hur kommer årets Samfällighetsdag skilja sig från förra året?

Ni som var med redan förra året känner nog igen upplägget. I år har vi slipat på upplägget ännu mer, vilket har resulterat i en ny, lyxigare förpackning. Vi håller till i lokaler av världsklass och serverar varmrätt till den sittande lunchen. Lokalen bjuder dessutom på gott om utrymme för samtal och bekvämligheter. Samfällighetsdagen 2024 kommer att gå av stapeln en lördag för att ge så många som möjligt chansen att kunna delta. 

Nu är det långt kvar tills oktober, men hur ser det ut med föreläsare?

Förra årets populäraste föreläsare är redan klara för medverkan, samtidigt som det kommer att vara en del nya ansikten i år. Vi kommer lägga vikt på att föreläsningarna ska bygga på egna erfarenheter och lärdomar från att ha varit verksam som styrelsemedlem, eller ha jobbat mycket med samfälligheter. 

Några speciella teman?

Det kommer bli mycket fokus på tre ämnen som är väldigt viktiga för styrelsen. Ekonomi, styrelsearbetet och juridiken. En stor del av vår rådgivning går att härleda till dessa tre kategorier på ett eller annat sätt, därför känns det som en bra utgångspunkt för att alla besökare ska få ut så mycket som möjligt av dagen. 

Vad ser du mest fram emot?

Vi fick oerhört värdefull feedback från våra besökare efter förra året, feedback som vi har tagit till vara på – och verkligen fokuserat på i planeringen av Samfällighetsdagen 2024. Det ska bli så kul att få möta alla besökare och styrelsemedlemmar igen, som förhoppningsvis kommer att känna sig högst delaktiga i skapandet av Samfällighetsdagen. I år har vi verkligen höjt ribban, vi pratar “Armand Duplantis” höjder!

Köp biljetter & läs mer om Samfällighetsdagen här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här