spot_img
Annonsspot_img

Teckna medlemskap för din förening.

1.495
kr
kr
0
/ år (pris exkl 6% moms)
/ month
placeholder text

Vill du att hela styrelsen ska få tillgång?
Lägg till användare för 99 kr/år styck. När du har blivit medlem så kommer du att få ett mejl med instruktioner för hur ni lägger till flera styrelsemedlemmar.

Du kan också kontakta oss direkt på info@samfalligheterna.se eller tel: 0707 32 69 07 för att bli medlem.

Vad ingår i medlemsskapet?

  • Sex nummer av tidningen Samfälligheterna
  • Utbildningsportalen (kommer snart)
  • Nyhetsbrevet
  • Tillgång till allt på webben
  • E-tidning
  • Fördjupningsbrevet
  • Rådgivning

Vanliga frågor

Vanliga frågor som kan uppstå. Hittar du inte ditt svar nedan är du välkommen att kontakta oss på info@samfalligheterna.se

Hur blir jag medlem? arrow faq
Klicka på bli medlem. Skapa sedan ett konto genom att klicka på ”Registrera dig”. Där anger du e-post, valfritt användarnamn och anger ett lösenord. Klicka sedan på ”Fortsätt”. Där skriver du sedan i dina uppgifter och avslutar genom att klicka på ”Bli medlem”.
Hur fungerar medlemskapet? arrow faq
Som medlem kan du logga in på vår hemsida, och på så sätt få tillgång till låsta artiklar, e-tidningen (+tidigare utgåvor), rådgivningssidan och utbildningsportalen.
Jag vill att alla i styrelsen ska få inlogg och tidning. Hur gör jag? arrow faq
Följ alla steg under ”Bli medlem”. Du får ett bekräftelsemejl när du blivit medlem. Svara på det mailet med dina styrelsekollegors för- och efternamn så lägger vi till dessa i medlemskapet och på fakturan. Sedan kommer de själva kunna skapa sina egna inlogg.
Hur fungerar er rådgivning? arrow faq
Du uppger ditt medlemsnummer när du ringer eller mailar oss. I medlemskapet ingår 15 minuters gratis rådgivning per ärende. Vi har ingen begränsning på antal ärenden, om du behöver mer hjälp än 15 minuter i ett ärende kan du köpa mer rådgivning eller handfast konsultarbete för en förmånlig peng!
Vad är utbildningsportalen för något? arrow faq
I utbildningsportalen går du digitala utbildningar som vässar dina kunskaper som styrelseledamot. Det kommer att finnas blandade utbildningar samt en styrelseutbildning som leder till att du blir ”En av Samfälligheterna certifierad styrelseledamot”! Utbildningsportalen kommer växa i takt med att vi blir fler medlemmar med fler utbildningar. Önska gärna ämnen!.