Annons

Träffa Tele2 på Samfällighetsdagen

Jonatan, kan du berätta lite om Tele2?

Tele2 förenar människor och möjligheter genom kraften av kommunikation. Genom att erbjuda en rad innovativa tjänster, inklusive mobiltelefoni, bredband, TV och molnbaserade lösningar, möjliggör vi smidiga och pålitliga uppkopplingar för privatpersoner, företag, föreningar och fastighetsägare.

Camilla, varför borde man komma och tala med er på Samfällighetsdagen?

När vi får förfrågningar från samfälligheter, är det oftast fiber och bredband som står på agendan. Tekniken går snabbt fram i vår bransch med olika smarta lösningar samtidigt som alla hem och anläggningar blir mer och mer uppkopplade. Jag själv är engagerad i min samfällighet och vet hur svårt det kan vara att sätta sig in i olika tekniska installationer och upphandlingar. På Samfällighetsdagen vill vi hjälpa alla styrelseledamöter att få svar på sina frågor som rör fiber, tv och digitala tjänster. 

Vad ser ni mest fram emot på Samfällighetsdagen?

Självklart att träffa alla styrelsemedlemmar där ute! Är din förening inte ansluten till Tele2 rikstäckande fibernät eller om du är osäker? Kom gärna förbi oss så berättar vi mer hur Tele2 kan bidra med digitalisering till er förening och dess medlemmar.

Om du redan nu vill ha kontakt med Jonatan eller Camilla kan du kontakta Tele2s fastighetsavdelning här!

Vad visste vi inte om fiber?

Med fiber till alla hushåll har ni inte bara en konkurrenskraftig prisbild och stabilitet, kapacitet och hastighet. Ni har också en potentiell värdeökning på medlemmarnas fastigheter. För nya köpare på marknaden är en snabb och stabil uppkoppling efterfrågat vilket vi kan se på försäljningspriser!

Än finns några biljetter kvar till Samfällighetsdagen – Skaffa biljetter här!

Annons