Annons

Leverantörsguiden

Här kan du hitta lokala och rikstäckande leverantörer för din samfällighet. Att hitta rätt leverantör kan vara både tidskrävande och svårt. Du kan hitta leverantörer sorterat på olika kategorier, läsa mer om leverantörerna och hitta kontaktuppgifter direkt på sidan.

Områden

Flexibump sjunker ihop – flexar – när fordonet håller rätt hastighet. Ska ej förväxlas med enkla produkter i plast eller färgat gummi. Svensk produkt. Eko-gummi = 30% lägre C02-avtryck. Garanti 10 år.

NFK Sverige

Vi utför relining av samfällighetens ledningar och vi lämnar givetvis ett förmånligt pris till samfällighetens medlemmar. Boka en kostnadsfri inspektion av era ledningar, så kommer vi ut och filmar era rör.

Wattif EV

Vi erbjuder nyckelfärdiga, framtidssäkra och skalbara laddlösningar för fastighetsägare och samfälligheter i hela landet. Vi tar hela eller delar av investeringen och vi tar också ansvar från start till färdigställande och därefter för debitering, drift, support och underhåll. Oavsett hur era behov ser ut vågar vi säga att vi har lösningen.

2006 introducerade Decatak metoden att tvätta och måla tak för den svenska marknaden. Vår expertis har lett oss till att bli det största företaget inom takmålning i Sverige, med en imponerande kapacitet att måla över 2.500 tak årligen.

Aqua Expert

I enskilda vattentäkter kan den kemiska sammansättningen skapa missfärgningar, beläggningar och avlagringar vilket medför materiella skador med stora kostnader som följd i samband med vattenskador. Kontakta oss för att säkerställa att ditt vatten varken skadar ledning eller människa.

Digitalsamfallighet.nu

Digital Samfällighet minskar administration, utskick av papper, och gör livet enklare för de boende. Hantera medlemsregister, ägarbyte, fakturera avgifter inkl vattenförbrukning, kalla till möten och hålla voteringar.

Saferoad Traffic är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Med egen tillverkning av betongfundament och barriärer, informationsskyltar...

En trygg partner för ert vägunderhåll. Oavsett om det är några irriterande potthål som ska bort eller om det är hela vägnätet som behöver underhållas är de små detaljerna avgörande. En hög standard, leverans i tid och servicekänsla kännetecknar GW Asfalt.

Det slits på era anläggningar. Nästan ingen annan anläggning slits det lika mycket på som ett garage eller p-hus. Dubbdäck, vägsalt och klimatet skadar betongkonstruktionen och i värsta fall den underliggande armeringen.

FEAB Partners är ett snabbväxande tjänsteföretag som gör livet enklare för alla samfälligheter i södra Sverige. Vi hjälper dig med rengöring från golv till tak, sanering, målning och städning.

Boka din lekplatsbesiktning hos oss! Vår certifierade besiktningsman utför en grundlig inspektion av lekplatsens utrustning. Besiktningen dokumenteras och även förklaras noggrant för styrelsen, så...

Terranor

Terranor är en ledande aktör inom drift och underhåll av vägar och utför även mark- och anläggningsarbeten. Med lokal närvaro i hela landet och tillgänglighet dygnet runt, ser vi fram emot att hjälpa sin samfällighet!

Ponova Nordic

Ponova Nordic AB levererar och producerar produkter till anläggningsbranschen och är rikstäckande. Vi levererar bland annat vägtrummor, fiberduk, rörbroar eller VA produkter för exempelvis enskilt VA eller för brunnen.

DM Tak 

DM Tak erbjuder tak av högsta kvalitet där inte bara hantverket och färdig produkt ska vara av nytta utan även processen ska vara förhöjande för våra kunder och deras tillvaro. Takläggning, målning, service, säkerhet, skottning & eget plåtslageri.

Sefast

Sefast består av kompetenta och erfarna byggkonsulter som älskar människor och fastigheter. En modern och inkluderande arbetsplats där vi gör det lilla extra för kunden och för varandra.

Vi gör ekonomin enkel! Vi är specialister på digital ekonomisk förvaltning med över 1000 kunder över hela landet. Med lång erfarenhet av att hantera samfällighetsföreningar kan vi sätta ihop den lösning som passar din förening bäst.

Vi mäter - så du slipper gissa. Våra intelligenta mätare tillsammans med ett enkelt, digitalt visualiseringsverktyg ger dig korrekta uppgifter för er vatten, värme & elförbrukning. Borta är den manuella avläsningen.

Active Recycling

Erbjuder samfälligheter kostnadseffektiva återvinningslösningar för samfälligheter och privatpersoner där miljön och kunden står i fokus. Avfallscontainer, byggsäck och bortforsling är några av våra uppskattade tjänster.

Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar lås, passage, porttelefoni, fastighetsboxar, kommunikation och bokning. Era medlemmar kan öppna sin postlåda i fastighetsboxen, boka tvättstugan och öppna garaget med en och samma app.

LA Takvård

LA Takvårds affärsidé är att så skonsamt som möjligt få taket helt fritt från mossa, alger och lavar – du undviker kostsamma och onödiga takbyten och får ett snyggt, välvårdat tak. Verksamma i hela Sverige och vi lovar att det är enkelt och bekvämt att anlita oss.

Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er samfällighet med allt från högtryckspolning och slamsugning till rörinspektion och relining. Kontakta gärna oss för en konsultation!

Vägfas

Vägfas är Sveriges största program för vägföreningar och samfälligheter. Vi förenklar administrationen med fakturering, betalningar, kommunikation, egen hemsida och uppdaterad medlemsinfo från Lantmäteriet. Testa idag med era medlemsuppgifter!

Jets Sverige

Jets Sverige AB är ledande inom teknologi för vakuumtoalettsystem och avloppshantering. Vår banbrytande miljöeffektiva teknologi minskar våra kunders miljöpåverkan. Med fokus på kunduppföljning och hög kvalitet är vi din partner för fortsatt utveckling av hållbara och effektiva systemlösningar.