Connect with us

Hi, what are you looking for?

Tack för i år och välkommen åter 2024!

Efter en dag fylld av föreläsningar, mingel med utställare och samtal styrelsekollegor emellan kan vi konstatera att dagen blev en succé. Vi ska slipa till konceptet och kommer så småningom ut med nytt datum och program för Samfällighetsdagen 2024.

Talare på Samfällighetsdagen 2023

Björn Lundén
Björn Lundén
Grundare av Björn Lundén AB och har en lång erfarenhet inom ämnen som skatt, ekonomi, juridik.Björn Kommer att prata om hur samfällighetens stadgar påverkar styrelsearbetet och hur styrelsen undviker osämja med bråkiga medlemmar.
Peter Hellman
Jurist och expert inom frågor som stämmofrågor och andra föreningsrelaterade ämnen.
Momsavdrag för samfälligheter kan ge klirr i kassan
Britta Nordström
Skatterådgivare och expert inom momsfrågor.
Andreas Nilsson på TellusTax
Andreas Nilsson
Skatterådgivare och expert inom momsfrågor.
Nicklas Von Schrenk
Nicklas Von Schrenk Jobbar dagligen med frågor som berör elbilsladdning mot föreningar. Väl insatt i de utmaningar som en samfällighet står inför när det kommer till infrastruktur, materialval och anläggningsbslut. ​
Johan Eklund
Projektledare med lång erfarenhet av att handla upp och driva byggprojekt. Kommer gå igenom hur styrelsen i samfälligheten ska tänka kring planerat underhåll och hur du tar det stora och lilla projektet i land på bästa sätt.
Niklas Skogqvist
Certifierad besiktningsman med lång erfarenhet av besiktning och att bygga underhållsplaner. Kommer tillsammans med Johan gå igenom hur styrelsen i samfälligheten ska tänka kring planerat underhåll och hur du tar det stora och lilla projektet i land på bästa sätt.

Utställare på Samfällighetsdagen 2023

Terranor

Vanliga frågor inför
samfällighetsdagen

Kollektivtrafik: T-centralen. Promenera norrut på Drottninggatan tills du kommer till Drottningggatan 81. Bil: Enklast är att parkera i ett närliggande P-hus. Inga parkeringsplatser intill lokalen. Adress: Drottninggatan 81 (VENUE81).

Har du en biljett så är du välkommen att gå som du vill under dagen, du behöver alltså inte meddela oss om du kommer senare. Föreläsningar kommer dessutom att vara tillgängliga i efterhand på nätet för de som har köpt en biljett. 

På plats kommer vi att servera kaffe och fikabröd under dagen, och vid 17.00 så kommer vi att servera mat med tillhörande dryck. Allt ingår i biljetten. 

En länk kommer att skickas till din mejl strax innan vi startar sändningen. Du kommer dessutom kunna boka in digitala möten med alla utställare. 

Vi har tagit fram ett erbjudande med Hotell Bentley (Best Western) och Clarion Sign, där du med biljett till samfällighetsdagen får rabatt på hotellpriserna. Koderna får du tillgång till när du köper en biljett. OM du inte har fått någon kod så kan du kontakta oss på info@samfallighetera.se

Det är helt okej att överlåta biljetten till din styrelsekollega, eller någon annan som skulle vilja gå i ditt ställe.