Connect with us

Hi, what are you looking for?

Samfällighetsdagen

Samfällighetsdagen: Lär dig allt om postboxar

Vi har fått en pratstund med Daniel Gren på Dinbox inför Samfällighetsdagen. Företaget har levererat postboxar sedan till svenska hushåll och samfälligheter sedan 2007.

Kan du berätta lite om Dinbox?

Dinbox har levererat postboxar till svenska hushåll sedan 2007 och är nordens största leverantör av fastighetsboxar. Som marknadsledande inom postboxar hjälper vi din samfällighet att hitta rätt lösning för just er.

Varför borde man komma och tala med er på Samfällighetsdagen?

Efter vårens nya riktlinjer har vi fått mycket förfrågningar på utomhusboxar. Här vill vi finnas som stöd med vår expertis eftersom många kanske inte vet vart man ska börja när man monterar nya fastighetsboxar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt produkter och installatörer var du än befinner dig i landet. Våra säljare är experter på postboxar och hjälper er med vägledning, tips och råd. Prata med oss och låt oss hjälpa er så blir det rätt.

Med anledning av den ökade efterfrågan har vi fyllt på lagret och erbjuder en kampanj på 20% på våra utomhusboxar. Kampanjen gäller hela 2023 så länge lagret räcker.

Vad ser ni mest fram emot på Samfällighetsdagen?

Vi ser fram emot att få visa upp Dinbox produkter samt lära oss mer om samfälligheters utmaningar och hur våra produkter kan passa in på bästa sätt för att underlätta i deras vardag.

Några spännande nyheter?

Det kan hända att vi har lite nyheter att visa upp… Kom förbi vår monter, så får du upptäcka det själv.

Läs mer och boka in dig och styrelsen på Samfällighetsdagen.

Läs även:

Styrelsen

Skatteverket svarar på några vanliga frågor vi har mottagit från läsarna under den senaste tiden. Läs mer här.

Ekonomi

Många av landets samfällighetsföreningar måste både momsregistrera sig och reda ut hur mycket föreningen ska betala i moms.

Juridik

Snart är det dags för stämma i många samfällighetsföreningar. En av stämmans ofta mest betydelsefulla uppgifter är att fastställa vilka avgifter som skall tas...

Styrelsen

Styrelsearvoden, lånekostnader och avsättningar till underhållsfonden är kostnader som slår direkt mot medlemmarnas plånböcker till följd av att samfällighetsföreningen blir momspliktig.