fbpx
Annons

En minnesvärd dag på Samfällighetsdagen 2024

Samfällighetsdagen 2024 var en riktig succé, och en upplevelse som överträffade alla våra förväntningar. Från det att dörrarna slogs upp klockan 10:00, till stängningen vid 17:30, var det full fart och hundra procent fokus på samfälligheter. 

Dagens föreläsningar höll en hög nivå rakt igenom och täckte en rad aktuella ämnen. Besökarna hade några favoriter, där bland annat Jakob Carlanders föreläsning och rättshaverister och Björn Lundéns föreläsning om ekonomi stack ut.

Föreläsarna delade generöst med sig av sin expertis och skapade engagerande diskussioner under frågestunderna, där besökarna fick möjlighet att fördjupa sig ytterligare i ämnena.

Utställningsområdet blev snabbt en central mötesplats under dagen.  Utställarna var noggrant utvalda för att passa in, och alla arbetar med just samfällighetsföreningar. I utställarsalen var det ofta full aktivitet, och många besökare tog chansen att utforska både produkter och tjänster, se demonstrationer av olika lösningar och skapa värdefulla kontakter. Det var ett dynamiskt utrymme, där både utställare och deltagare kunde utbyta idéer och lösningar på föreningarnas mest aktuella utmaningar. 

Arturo Arques, föreningsekonom på Swedbank och Sparbankerna

Erfarenhetsutbyte präglade dagen

Det fanns gott om tid för samtal och nätverkande under dagen. Det var också påtagligt att erfarenhetsutbyten mellan deltagarna var en av höjdpunkterna. När vi tillsammans kan mötas under gemensam flagg blir samtalen direkt intressanta och givande.

Det är i dessa möten, när erfarenheter och kunskap delas öppet, som verklig utveckling sker. Dagens dynamik visade att när vi tar oss tid att lära av varandra, kan vi hitta gemensamma lösningar och förstå de utmaningar som ligger framför oss.

Tack för i år – Vi ser redan fram emot Samfällighetsdagen 2025!

Annons

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här