Annons

Vägfas går in som huvudpartner till Samfällighetsdagen 2024

Vägfas AB, som utvecklar och säljer det ledande administrativa styrelseverktyget Vägfas för samfälligheter, går in som huvudpartner till Samfällighetsdagen 2024.

Samfällighetsdagen är en viktig arena för samtal, kunskap och möten mellan styrelsemedlemmar i samfälligheter. Med Vägfas som huvudpartner stärker vi möjligheterna för ännu fler engagerade samtal och inspirerande möten. Partnerskapet innebär att Vägfas bidrar med finansiellt stöd och är med som utställare på Samfällighetsdagen. 

Vägfas erbjuder dessutom tio sponsorbiljetter till de första tio samfälligheterna som skapar ett testkonto hos Vägfas och som ännu inte är kunder.

Vill du ha en fribiljett och är ännu inte kund hos Vägfas? Skapa ett testkonto här och få en sponsorbiljett till Samfällighetsdagen 2024!

– Vi ser Samfällighetsdagen som en viktig arena för att främja kunskapsutbyte och nätverkande bland styrelsemedlemmar i samfälligheter, säger Thomas Åhlund, affärsutvecklare på Vägfas. Genom partnerskapet stärker och utvecklar vi dessa viktiga möten. Jag är själv styrelseledamot och ser behovet av att hålla mig uppdaterad inom olika områden och där är Samfällighetsdagen en värdefull informationskälla.

Tidigare år har Samfällighetsdagen utmärkt sig genom bra, inspirerande och relevanta föreläsningar – och härliga möten. Samfällighetsdagen 2024 kommer att bli minst lika inspirerande. Styrelsemedlemmar från hela landet är inbjudna att delta, samt ta del av de många möjligheter till lärande och nätverkande som eventet erbjuder.

– Vi är mycket glada över att ha Vägfas som huvudpartner till Samfällighetsdagen 2024, säger Jens Sjöberg, marknadschef för Samfälligheterna. Deras engagemang och stöd är ovärderligt för att göra eventet ännu mer framgångsrikt och givande för alla deltagare.

Välkommen till en inspirerande dag fylld av kunskap, nätverkande och nya möjligheter på Samfällighetsdagen 2024!

Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm
Datum: 19 oktober
Tid: Klockan 10:00-17:30

Här kan du läsa mer om Samfällighetsdagen 2024.

För mer information om Vägfas, vänligen kontakta:

Thomas Åhlund,
08-502 761 03
thomas.ahlund@vagfas.se

För mer information om Samfällighetsdagen, vänligen kontakta:

Jens Sjöberg
072-441 73 03
info@samfalligheterna.se

Annons