spot_img
Annonsspot_img

Inför samfällighetsdagen: Digitalisera styrelsearbetet

Samfällighetsdagen närmar sig i raskande takt. Tillsammans med leverantörer, experter och er läsare strävar vi efter att skapa en dag som bjuder på mycket kunskap och lärande.

För att ni ska få en bättre upplevelse så kommer vi att presentera både experter och leverantörer här på sajten i god tid innan Samfällighetsdagen. På så sätt blir det också enklare för er att förbereda frågor – men också att ställa dem till rätt personer. 

Digitaliseringen präglar hela samhället. Det effektiviserar och gör arbetet bekvämare för många. Samtidigt gäller det att ta tillvara på de verktyg som finns – även för samfällighetsföreningar. Ett väl fungerande digitalt system utgör grunden för ett friktionsfritt styrelsearbete – samtidigt som det gör vardagen lite enklare. 

En av utställarna på Samfällighetsdagen är Digitalsamfallighet.nu. Som namnet avslöjar så erbjuder Digitalsamfallighet.nu digitala tjänster för samfälligheter och föreningar som minskar bland annat administrationen och pappersutskick.

– Vi erbjuder moderna digitala tjänster som uppskattas av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda tjänster som verkligen gör skillnad och att kunna erbjuda dessa till låga priser som står i proportion till samfällighetens övriga utgifter, säger Henrik Nyberg, medgrundare och vd på Digitalsamfallighet.nu.

Vad ser ni mest fram emot på Samfällighetsdagen?

– Vi ser fram emot att få träffa samfälligheter och styrelser och människor och förstå deras behov så vi kan göra våra digitala tjänster ännu bättre. Vi gör alltid vårt yttersta för att möta våra kunders behov av digitalisering.

Förutom den digitala portalen kan Digitalsamfallighet.nu dessutom anpassa sina tjänster efter samfällighetens behov. Har man något specifikt man behöver hjälp med kan det vara ett perfekt tillfälle att prata med Henrik Nyberg. 

– Har ni behov av en helt ny typ av tjänst så kan vi tillhandahålla en prototyp som ni kan utvärdera. Tänk gärna fritt om vad ni tror kan digitaliseras i er samfällighet och prata med oss!

Läs även: Momskravet kan ge klirr i kassan – men inte för alla föreningar

Utställare: Digitalsamfallighet.nu
Bildbeskrivning

Hantera medlemsregister, ägarbyte, fakturera avgifter, fakturera förbrukningar (vatten, kollektivmätt/undermätt el och värme), kalla till möten och hålla voteringar är exempel på tjänster som görs enkelt och helt digitalt med digitalsamfallighet.nu.