fbpx
Annons

Officiell partner Samfällighetsdagen: Techem IMD-system

Samfälligheterna är stolta att meddela att Techem IMD-system går in som officiell partner till Samfällighetsdagen 2024. Techem IMD-system är en ledande aktör inom Individuell Mätning och Debitering av el-, vatten- och värmeförbrukning i flerbostadshus och radhusområden. Företaget erbjuder en modern trådlös lösning som hjälper föreningar att minska sina energi- och vattenkostnader – och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. 

Genom sitt partnerskap med Samfällighetsdagen 2024 kommer de att dela med sig av sin kunskap och expertis till deltagarna.

– Det finns en stor potential för samfällighetsföreningar att spara både på jordens resurser och på den egna ekonomin genom att mäta och debitera förbrukningen av exempelvis vatten och värme. Med trådlösa mätare och avläsning är det enkelt att installera mätarna och avläsningen sker automatiskt vilket för styrelsens arbetsinsats minimal. Normalt sparar man cirka 15–25 procent per år vilket gör att investeringen betalar sig inom rimlig tid, säger Joakim Pålsson, VD på IMD Sverige AB.

I samband med partnerskapet sponsrar Techem IMD-system de fem första samfälligheterna som bokar in ett onlinemöte eller en platsbesiktning med en biljett till Samfällighetsdagen. Bokning görs genom att kontakta någon av kontaktpersonerna längre ned i artikeln. 


Om Samfällighetsdagen

Samfällighetsdagen är ett årligt evenemang som samlar samfällighetsföreningar från hela landet för att diskutera aktuella frågor, utbyta erfarenheter och ta del av kunskapsrika föreläsningar. Årets evenemang äger rum den 19 oktober och deltagarna kanse fram emot en dag fylld med värdefull kunskap och inspiration.

– Vi ser fram emot att välkomna alla våra deltagare till Samfällighetsdagen 2024. IMD Sveriges arbete med att hjälpa samfälligheter att bli mer hållbara och kostnadseffektiva ligger helt rätt i tiden, säger Jens Sjöberg, marknadschef på Samfälligheterna. 

Välkommen till en inspirerande dag fylld av kunskap, nätverkande och nya möjligheter på Samfällighetsdagen 2024!

Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm
Datum: 19 oktober
Tid: Klockan 10:00-17:30

Här kan du läsa mer om Samfällighetsdagen 2024.

För mer information om IMD Sverige och för att boka onlinemöte/platsbesök, vänligen kontakta:

Joakim Pålsson
Tel: 010 202 28 01
E-post: joakim.palsson@imd-system.se

Annons

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här