Connect with us

Hi, what are you looking for?

Styrelsen

Vinnare av biljetter till Samfällighetsdagen

För er som deltog i tävlingen om biljetter till Samfällighetsdagen har vi spännande nyheter. Vi har precis dragit tre vinnare.

För er som deltog i tävlingen om biljetter till Samfällighetsdagen har vi spännande nyheter. Vi har precis dragit tre vinnare genom vår slumpmässiga dragare “Wheel of names”. Vi är glada att meddela att följande personer har vunnit biljett till Samfällighetsdagen:

  • Kinga Öhman
  • Sören Björnfot
  • Christina Söderberg

Grattis till er alla – och välkomna på Samfällighetsdagen! Kontakta oss genom “Facebook meddelanden” eller via info@samfalligheterna.se.

Rabattkod:
För er som inte vann: Gå in på evenemanget (klicka här) så hittar du en rabattkod som ger dig 20 procent rabatt vid köp av biljetter till Samfällighetsdagen. Koden är giltig till och med 15 juni.

Läs även:

Styrelsen

Skatteverket svarar på några vanliga frågor vi har mottagit från läsarna under den senaste tiden. Läs mer här.

Ekonomi

Många av landets samfällighetsföreningar måste både momsregistrera sig och reda ut hur mycket föreningen ska betala i moms.

Juridik

Snart är det dags för stämma i många samfällighetsföreningar. En av stämmans ofta mest betydelsefulla uppgifter är att fastställa vilka avgifter som skall tas...

Styrelsen

Styrelsearvoden, lånekostnader och avsättningar till underhållsfonden är kostnader som slår direkt mot medlemmarnas plånböcker till följd av att samfällighetsföreningen blir momspliktig.