Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sponsrat innehåll

Orbital Shower löste vattenproblemen i sommarstugan

Jim och Elisabeth Elms sommarstuga ligger relativt isolerat utan tillgång till kommunalt vatten. De har därför en egen brunn som de dessutom delar med två grannar.

Sommarstugan i Örkeljunga, och till höger ser du familjen Elms Orbital Shower.

Se fler bilder och produkter via denna länk.

Under somrarna har torkan ställt till problem då vattnet ibland har tagit slut helt på grund av allt lägre grundvattennivåer. Att duscha längre än ett par minuter har tidigare varit i princip omöjligt fram tills nu.

Under lång tid försökte familjen hitta en lösning på problemet, tills de upptäckte Orbital Shower av en slump på tv-nyheterna. Orbital Shower blev det självklara valet för dem, eftersom det inte fanns någon annan rimlig lösning på deras vattenproblem. Men också för att duschupplevelsen är lika skön, eller snarare skönare än i en traditionell dusch.

Orbital Shower sparar vatten, energi och CO2

Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vatten i realtid så att det blir möjligt att njuta av långa härliga duschar och samtidigt spara stora mängder vatten, energi och CO2. 

Att kostnaderna också har minskat är en positiv bieffekt av  att familjen Elm inte längre lider av akut vattenbrist.

– Jag måste erkänna att vi var något skeptiska i början, kanske var det för bra för att vara sant? Men det visade sig snabbt att Orbital Shower levde upp till alla våra förväntningar. Vi kan njuta av långa, sköna duschar och flera familjemedlemmar kan duscha efter varandra utan att vi riskerar att brunnen sinar, berättar Jim Elm.

Faktaruta: Orbital

Med innovativ teknologi skapar vi lösningar för att spara vatten och energi, utan att det går ut över upplevelsen. Så att vårt vatten kan räcka till alla, både idag och i framtiden.

Vill du också njuta av långa, sköna  duschar samtidigt som du sparar vatten och energi? Klicka på denna länk och upptäck Orbitals olika lösningar.

Läs även:

Styrelsen

Skatteverket svarar på några vanliga frågor vi har mottagit från läsarna under den senaste tiden. Läs mer här.

Ekonomi

Många av landets samfällighetsföreningar måste både momsregistrera sig och reda ut hur mycket föreningen ska betala i moms.

Juridik

Snart är det dags för stämma i många samfällighetsföreningar. En av stämmans ofta mest betydelsefulla uppgifter är att fastställa vilka avgifter som skall tas...

Styrelsen

Styrelsearvoden, lånekostnader och avsättningar till underhållsfonden är kostnader som slår direkt mot medlemmarnas plånböcker till följd av att samfällighetsföreningen blir momspliktig.