spot_img
Annonsspot_img

1KOMMA5°: Dra ner elkostnaderna mot 0 kr/kWh med förnybar elproduktion

I ett känsligt ekonomiskt världsläge räknas varje krona och varje beslut vägs extra noga. Att övergå till förnybar energi är inte bara ett steg mot en hållbar framtid; det är också en lönsam investering. Tillsammans med 1KOMMA5° har vi utforskat viktiga aspekter att ta med sig vid övergången till egen förnybar energiproduktion.

1KOMMA5° levererar smarta energilösningar till Sveriges villa- och fastighetsägare och storsatsar på energieffektivisering och sänkta elkostnader efter fjolårets rekordhöga elräkningar. De har öppnat dörren till en framtid där elräkningen inte längre är en börda utan en möjlighet till oberoende och ekonomisk lättnad.

Förnybar energi som långsiktig investering

1KOMMA5°s vision är att du ska kunna leva på sol och vind gratis för evigt. Med hjälp av deras Heartbeat-teknologi, där solceller, villabatteri och laddbox till elbilen knyts samman, effektiviseras energianvändningen i ditt hem genom att lära känna ditt hushålls specifika behov. Detta möjliggör inte bara sänkta kostnader, utan till och med att du kan få ner elkostnaderna till 0 kronor per kilowattimme (kWh).

Ta din elproduktion ett steg längre

Genom att ansluta ditt hem till 1KOMMA5°s mjukvaruplattform Heartbeat skapar du ett virtuellt kraftverk som hjälper dig ta det ett steg längre och därmed aktivt bidra till energidelning i ditt kvarter och bortom. Detta innebär inte bara en minskning av din egen elkostnad, utan du kan dessutom sälja vidare elen och på så sätt avlasta det svenska elnätet. För ellagring i hemmet erbjuds ett, för svenska marknaden, unikt villabatteri som passar alla solcellsanläggningar i Sverige och som dessutom är kompatibelt med energistyrsystemet Heartbeat.

En engagerad leverantör med heltäckande uppsyn

När du går i solcellstankar är det viktigt att ha en pålitlig partner genom hela processen, från produktionsfas till installation och långsiktig optimering. 1KOMMA5° sticker ut med hållbara och etiskt producerade produkter, bland annat med kisel från Europa, istället för Kina som är den största tillverkaren av solcellspaneler i världen. 

De satsar på en stark lokal närvaro och erbjuder kostnadsfria besök för att skräddarsy bästa möjliga lösning för just dig. Därefter ser de till att effekten maximeras.

Med rätt partner och ett heltäckande perspektiv blir du inte bara en aktiv del av den gröna omställningen, utan tar även kontroll över dina elkostnader. Tillsammans skapar vi ekonomisk nytta och bidrar med en positiv inverkan för vår globala gemenskap.

Annons

Artikeln är producerad av Samfälligheterna eller annonsör och är ett sammarbete mellan Samfälligheterna och annonsör, och är ej en redaktionell artikel.