Samfälligheterna

Om Samfälligheterna
Samfälligheterna är Sveriges enda branschforum för styrelsemedlemmar i samfälligheter – oavsett vilken gemensamhetsanläggning du förvaltar. Vi strävar efter att upplysa våra medlemmar och läsare om de senaste nyheterna och förmedla både erfarenhet och kunskap till dig i styrelsen.

Vi kallar oss hellre ett branschforum än en branschtidning då vårt engagemang för föreningsformen driver oss att utveckla Samfälligheterna. Journalistiken är och kommer alltid vara vår grund, samtidigt förstår vi att rubriker och text inte alltid räcker till. Därför utvecklar vi kurser i styrelsearbete, eventet Samfällighetsdagen, vår utbildningsportal och medlemsrådgivningen.

Samfälligheterna är en registrerad tidskrift hos Patent- och Registreringsverket och det registrerade varumärket Samfälligheterna (hos PRV) drivs och ägs av mediebolaget Proposition GS Media AB. Vi som står bakom Samfälligheterna har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och en god insyn i styrelsearbetet. Vi vet vilka utmaningar som finns, och vilka problem som ofta uppstår i styrelsearbetet.

Så jobbar vi med journalistik:

Uppgifter som vi publicerar ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar alltid efter förstahandskällor. Trovärdighet, opartiskhet och hög redaktionell nivå är centrala värdeord för vår journalistik.

Samfälligheterna har utgivningsbevis hos Myndigheten för press, radio och tv för webbplatsen och är därmed grundlagsskyddad enligt yttrandefrihetsgrundlagen. Tidningen Samfälligheterna som ges ut sex gånger per år till samfällighetsföreningar i landet.

Ägare:
Proposition GS media AB org.nr: 559389-9577