Connect with us

Hi, what are you looking for?

Samfälligheterna

Samfälligheterna är en sajt för dig som är styrelsemedlem eller delägare (medlem) i en samfällighet – oavsett om det är för villan, fritidshuset, gemensamma parkeringsplatsen eller VA-systemet.

Hos oss läser du de senaste nyheterna, och tar del av både erfarenhet och kunskap förmedlat genom artiklar, reportage och intervjuer. Vi är mer eller mindre den enda svenska sajten och tidningen som bevakar samfällighetsvärlden med ett stort och engagerat intresse. 

Att sitta i styrelsen är ofta något man gör på sin fritid. Det är i mångt och mycket ideellt arbete. Hos oss kan du som styrelsemedlem hitta information, nyheter och kunskap som gör styrelsearbetet lite bekvämare.

Vi som står bakom Samfälligheterna har gedigen erfarenhet av förvaltning mot föreningar och en god insyn i styrelsearbetet. Vi vet vilka utmaningar som finns, och vilka problem som ofta uppstår i styrelsearbetet. 

Så jobbar vi med journalistik
Uppgifter som vi publicerar ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar alltid efter förstahandskällor. Trovärdighet, opartiskhet och hög redaktionell nivå är centrala värdeord för vår journalistik. 

Samfälligheterna har utgivningsbevis hos Myndigheten för press, radio och tv för webbplatsen och är därmed grundlagsskyddad enligt yttrandefrihetsgrundlagen. Tidningen Samfälligheterna som ges ut fyra gånger per år till alla samfällighetsföreningar i landet har ett giltigt utgivningsbevis för periodisk skrift hos PRV.

Ägare
Samfälligheterna drivs av Proposition GS media AB org.nr: 559389-9577.