Connect with us

Hi, what are you looking for?

Leverantörsguiden

Här kan du hitta lokala och rikstäckande leverantörer för din samfällighet. Att hitta rätt leverantör kan vara både tidskrävande och svårt. I leverantörsguiden hittar du företag som aktivt vill jobba med samfälligheter, och har erfarenhet av att jobba tillsammans med styrelsen.

SAMFÄLLIGHETERNA LOGOTYP

DigitalSamfallighet.nu

Digital Samfällighet minskar administration, utskick av papper, och gör livet enklare för de boende. Hantera medlemsregister, ägarbyte, fakturera avgifter inkl vattenförbrukning, kalla till möten och hålla voteringar. 

Kontakt: Info@digitalsamfallighet.nu
Hemsida: Digitalsamfallighet.nu


Vi erbjuder tak av högsta kvalitet där inte bara hantverket och färdig produkt ska vara av nytta utan även processen ska vara förhöjande för våra kunder och deras tillvaro. Takläggning, målning, service, säkerhet, skottning & eget plåtslageri.

Kontakt: info@dmtak.se / 08-607 74 45
Hemsida: www.dmtak.se


Sveriges smartaste och mest sålda farthinder som räddat liv i över 40 år. Snabbt och enkelt att montera, svensktillverkat i rejält eco gummi, med marknadens bästa garanti. Specialgummit gör vägbulan flexibel att passera med egenskaper uppskattas av tusentals samfälligheter.
Kontakt: peder@flexibump.se / 073-6000 442 Hemsida: www.flexibump.se


I enskilda vattentäkter kan den kemiska sammansättningen skapa missfärgningar, beläggningar och avlagringar vilket medför materiella skador med stora kostnader som följd i samband med vattenskador. Kontakta oss för att säkerställa att ditt vatten varken skadar ledning eller människa. 
Kontakt: info@aquaexpert.se / 0470-700 616
Hemsida: www.aquaexpert.se
 

Vi erbjuder kostnadseffektiva återvinningslösningar för samfälligheter och privatpersoner där miljön och kunden står i fokus. Avfallscontainer, byggsäck och bortforsling är några av våra uppskattade tjänster.

Kontakt: info@activerecycling.se / 020-10 45 75
Hemsida: www.activerecycling.se


LA Takvårds affärsidé är att så skonsamt som möjligt få taket helt fritt från mossa, alger och lavar – du undviker kostsamma och onödiga takbyten och får ett snyggt, välvårdat tak. Verksamma i hela Sverige och vi lovar att det är enkelt och bekvämt att anlita oss. 

Kontakt: info@takvard.se / 020-11 33 30
Hemsida: www.takvard.se