Connect with us

Hi, what are you looking for?

Leverantörsguiden

Här kan du hitta lokala och rikstäckande leverantörer för din samfällighet. Att hitta rätt leverantör kan vara både tidskrävande och svårt. I leverantörsguiden hittar du företag som aktivt vill jobba med samfälligheter, och har erfarenhet av att jobba tillsammans med styrelsen.

Presenteras av

SAMFÄLLIGHETERNA LOGOTYP
Leverantörslista

Digitalsamfallighet.nu

Digital Samfällighet minskar administration, utskick av papper, och gör livet enklare för de boende. Hantera medlemsregister, ägarbyte, fakturera avgifter inkl vattenförbrukning, kalla till möten och hålla voteringar. 

Kontakt: Info@digitalsamfallighet.nu
Klicka här och läs mer.
Farthinder

Vägfas är Sveriges största program för vägföreningar och samfälligheter. Vi förenklar administrationen med fakturering, betalningar, kommunikation, egen hemsida och uppdaterad medlemsinfo från Lantmäteriet. Testa idag med era medlemsuppgifter!

Kontakt:
support@vagfas.se
08-501 180 00
Läs mer
Elbilsladdning

Wattif investerar i och bygger laddinfrastruktur. Vi erbjuder nyckelfärdiga, framtidssäkra och skalbara laddlösningar för fastighetsägare och samfälligheter i hela landet. Det gör det enkelt och bekymmersfritt för er att kunna erbjuda boende och besökare laddning. Vi tar hela eller delar av investeringen och vi tar också ansvar från start till färdigställande och därefter för debitering, drift, support och underhåll. Oavsett hur era behov ser ut vågar vi säga att vi har lösningen.

Kontakt: Nicklas.vonschrenk@wattifev.com
Läs mer
Leverantör 2

DM Tak erbjuder tak av högsta kvalitet där inte bara hantverket och färdig produkt ska vara av nytta utan även processen ska vara förhöjande för våra kunder och deras tillvaro. Takläggning, målning, service, säkerhet, skottning & eget plåtslageri.

Kontakt: info@dmtak.se / 08-607 74 45
Läs mer
Farthinder

Sveriges smartaste och mest sålda farthinder som räddat liv i över 40 år. Snabbt och enkelt att montera, svensktillverkat i rejält eco gummi, med marknadens bästa garanti. Specialgummit gör vägbulan flexibel att passera med egenskaper uppskattas av tusentals samfälligheter.

Kontakt: peder@flexibump.se / 073-60 00 442
Läs mer

I enskilda vattentäkter kan den kemiska sammansättningen skapa missfärgningar, beläggningar och avlagringar vilket medför materiella skador med stora kostnader som följd i samband med vattenskador. Kontakta oss för att säkerställa att ditt vatten varken skadar ledning eller människa.

Kontakt: info@aquaexpert.se / 0470-700 616
Läs mer
Farthinder

Erbjuder samfälligheter kostnadseffektiva återvinningslösningar för samfälligheter och privatpersoner där miljön och kunden står i fokus. Avfallscontainer, byggsäck och bortforsling är några av våra uppskattade tjänster.

Kontakt: info@activerecycling.se / 020-104575
Läs mer
Farthinder

LA Takvårds affärsidé är att så skonsamt som möjligt få taket helt fritt från mossa, alger och lavar – du undviker kostsamma och onödiga takbyten och får ett snyggt, välvårdat tak. Verksamma i hela Sverige och vi lovar att det är enkelt och bekvämt att anlita oss.

Kontakt: info@takvard.se / 020-11 33 30
Läs mer
Farthinder

Terranor är en ledande aktör inom drift och underhåll av vägar och utför även mark- och anläggningsarbeten. Med lokal närvaro i hela landet och tillgänglighet dygnet runt, ser vi fram emot att hjälpa sin samfällighet!

Kontakt: info@terranor.se / 014-248 16 29
Läs mer
Farthinder

Vägbyrån hjälper er med vägen. Vi är specialister på vägfrågor. Vårt erbjudande sträcker sig från andelstal, lantmäteriärenden och intrång till vägbyggnation och underhåll. Kontakt oss så berättar vi mer!

Kontakt:
vagbyran@norraskog.se
010-58310 00
Läs mer

Ponova Nordic AB levererar och producerar produkter till anläggningsbranschen och är rikstäckande. Vi levererar bland annat vägtrummor, fiberduk, rörbroar eller VA produkter för exempelvis enskilt VA eller för brunnen.

Kontakt:
info@ponova.se
073-149 44 02
Läs mer