Connect with us

Hi, what are you looking for?

annonsera

Annonsera i Samfälligheterna

Din perfekta partner för att nå ut till Sveriges alla samfällighetsföreningar.

Som den enda aktören som når ut till 35 000 samfällighetsföreningar är vi stolta över att erbjuda en räckvidd som ingen annan kan matcha. Men det är inte bara antalet föreningar som gör oss unika. Vi når en nischad målgrupp – som tidigare har varit svår att nå.

Genom att annonsera med oss når du inte bara ut till en stor och viktig målgrupp - du gör det också på ett trovärdigt sätt. Vi är ett regelbundet och pålitligt medie för samfällighetsföreningar, vilket gör att ditt varumärke direkt förknippas med kvalitet och samhörighet.

Vi har flera olika annonsalternativ för att du ska kunna hitta det som passar just din annons bäst. Vill du synas på vår hemsida kan du välja mellan sponsrade inlägg och bannerannonser, medan tidningen ger dig möjlighet att annonsera med uppslag, helsida, halvsida och kvartssida. Och glöm inte vårt populära nyhetsbrev som skickas ut varannan vecka till tusentals föreningar och ger dig möjlighet att ha med sponsrade inlägg.

När du väljer Samfälligheterna som din annonsörpartner kan du vara säker på att du når en stor och viktig målgrupp som tidigare har varit svår att nå. Och genom vår regelbundna närvaro skapar du samhörighet med våra läsare samtidigt som ditt varumärke når ut till hela Sverige.

Fullpackad med redaktionellt material och en sidplan på 32 sidor kommer Samfälligheterna i magasinformat ut fyra gånger per år till styrelsemedlemmarna i Sveriges samfälligheter. Upplagan är 35.000 magasin och är rikstäckande. Vi hjälper er gärna att designa, skriva eller forma er medverkan så den passar dig och passar in i den redaktionella miljön.

Nyhetsbrev är kanalen som är känd för att ha en hög return on investment (ROI). Du kan synas i sponsrade reportage, nyheter, kunskapsartiklar, erbjudanden och tävlingar riktade specifikt till styrelsen i samfälligheterna. Du som annonsör placeras i en kanal där beslutsfattarna i samfälligheterna vanemässigt kommer både se och agera på ditt innehåll.

Vår hemsida är en populär plattform för annonsörer som vill nå ut till Sveriges alla samfällighetsföreningar. Med möjlighet att både synas med sponsrade inlägg och bannerannonser, har du som annonsör en unik möjlighet att nå en nischad och svårtillgänglig målgrupp på ett effektivt sätt.